لیست اختراعات محمد قبادی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1390/10/10
تاریخ ثبت: 1391/04/28
خلاصه اختراع:

در عمليات حفاري جهت خارج كردن كنده هاهي حفاري از ته چاه، خنك كردن و روان كاري مته و لوله حفاري، معلق سازي كنده هاي حفاري و انتقال ذرات جامد، پايداري ديواره چاه، خنك كردن سر مته و غيره از سيالات حفاري استفاده مي شود. سيالات حين گردش در چاه در اثر تماس با سازند و شرايط عملياتي گرما و فشار باعث تغيير خواص در آنها مي شود. افزودني مختلفي براي بهبود خواص گل حفاري مانند افزايش سرعت، جلوگيري از صدمه ديدگي سازند. روان كاري لوله هاي حفاري و كاهش نيروي اصطكاك و سايش در حين بالا پايين رفتن و گردش لوله هاي حفاري در چاه استفاده مي شود. اين افزودني ها باعث افزايش عملكرد سيال حفاري شده و در نهايت به كاهش زمان غيرتوليدي و هزينه منجر مي گردد. امروزه با رشد گسترده فناوري نانو در صنايع مختلف، استفاده از آن در صنعت نفت ضروري است. در اين تحقيق، به بررسي اثربخشي اين مواد در سيالات حفاري (گل) پرداخته شده است. براي اين منظور عملكرد اين ماده را در سيال حفاري پايه بنتونيتي بررسي نموده و با روش هاي آزمايشگاهي، خواص حركتي گل پايه نانو ارزيابي شده كه در نهايت، به اثربخشي اين ماده منجر و لزوم كاربرد آن به صنعت نفت اشاره شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1394/07/14
مالک/مالکان: آقاي محمد قبادي
تاریخ ثبت: 1395/10/28
مخترع/مخترعان: محمد قبادي
خلاصه اختراع:

فور پانل عايق صوت ، حرارت و رطوبتي كه در اندازه هاي مختلف مطابق سفارش مشتري در سايز و اندازه هاي زير مي باشد: -طول فور پانل از 20سانتي متر تا 3 متر طول مطابق سفارش مشتري. -عرض فور پانل از 30سانتي متر تا 1متر عرض مطابق سفارش مشتري. *1متر مربع فور پانل به قطر 5 سانتي متر به وزن 30كيلو گرم است . * 1متر مربع به قطر 10سانتي متر به وزن 34 كيلوگرم است. *1متر مربع به قطر15 سانتي متر به وزن 40 كيلو گرم است.

تاریخ اظهارنامه: 1401/05/16
مالک/مالکان: آقای محمد قبادی
تاریخ ثبت: 1402/06/18
مخترع/مخترعان: محمد قبادی
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع: ديوارهاي بتني و قطعات بلوكي ساختمان را مي توان زمينه ساز اين اختراع عنوان كرد. مشكلاتي كه اختراع قصد حل آنها را دارد عبارتند از: رفع ترك هايي كه در محل اتصال پانل هاي پيش ساخته ايجاد مي‌شود، نخستين مشكل است.علاوه بر اين، ديوارهاي موجود در بازار هزينه بر و زمان بر هستند و از اتصال مفصلي يا نقطه اي استفاده مي كنند و براي تكميل شدن به بيش از سه مرحله كاري نياز دارند و عايق مناسبي براي ساختمان نيستند. در حاليكه ديوار مورد ادعا با بهينه كردن و صرفه جويي در آب، منابع نرژي، معادن و اتصال فراگير و نصب سريع وراحت ،سبك وبا قيمت تمام شده كمتري نسبت به مصالح موجود در بازار توليد مي شود و بدون بار مرده مي‌باشد . شايان ذكر است كه دو لايه ديوار دردو مرحله كاري نصب و تكميل مي‌شود و پيوستگي و يكپارچه شدن ديوار ها توسط پانل هاي ريشه دار و ستون هايي كه در محل اتصال پانل ها طراحي شده تأمين مي‌شود و فرصت هاي گوناگون براي استفاده از فضاي موجود در هسته ديوار مانند نصب تاسيسات، و گلدان را براي مجري فرآهم مي كند .

موارد یافت شده: 4